+31 6 24 94 39 96 - tevens WhatsApp
Premdani Ayurveda Clinic

Vaginale klachten

Al jaren kampte ik met hardnekkige vaginale afscheiding, maar omdat daar een taboe op ligt, wist ik niet wat ik ermee aan moest. Hoewel mijn vriendinnen heel vrij zijn, hadden ze het daar nooit over. Ik dacht dus dat ik de enige met dit probleem was. Ik voelde me vies en onzeker en kreeg zelfs met een 95-graden was mijn slips niet schoon. Na een aantal jaren durfde ik mijn huisarts om raad te vragen, maar hij stuurde me met een kluitje het riet in. Hij zei dat het wel over zou gaan als ik in de overgang zou komen. Geen leuk vooruitzicht om nog ca. 15 jaar te moeten wachten!!
Omdat ik al diverse goede ervaringen had met Premdani Ayurveda Clinic heb ik Etienne gevraagd of hij mij kon helpen. Hij adviseerde mij Ayu-Colpos tezamen met Ayu-Krumi gebruiken. Ayu-Colpos is een Ayurvedische tampon gedrenkt in olie en kruiden, die o.a. de vagina reinigt. Twee of drie keer per week moest ik er een gebruiken, omdat ik er al heel lang last van had. Vrouwen die minder last hebben, kunnen met één tampon per week toe. Ayu-Krumi is een kruidenpreparaat die in India ingezet wordt bij schimmels, parasieten en bacteriën.
Na een paar weken merkte ik een lichte verbetering op. Ik wilde echter meer. De tampons gecombineerd met het vaginaal spoelen met Ayu-Acid-Base ( mineraalzouten) brachten een grote verbetering! Ik ben er nu bijna van af! Ik ben hier heel erg blij mee, voel me veel zekerder en schoner! Mijn slips zijn na het wassen (zelfs op 30 graden) schoon.
Ik ben Etienne erg dankbaar, dat hij mij serieus heeft genomen en me het juiste advies heeft gegeven!

WhatsApp chat