+31 6 24 94 39 96 - tevens WhatsApp
Premdani Ayurveda Clinic

Universeel Reactie Syndroom (URS)

Jarenlang had ik veel vage klachten, onder andere gevoelige klieren in de hals, liezen en oksels. Vaak had ik buikklachten, was ik erg vermoeid en geregeld staken schimmelinfecties de kop op. Totdat ik besloot om naar een Ayurvedisch arts te gaan, Etienne Premdani. Hij kijkt niet alleen naar die plek waar je klachten hebt maar kijkt naar het geheel. Hij had o.a. aandacht voor mijn eetgewoontes, slaapritme en onderzocht uitgebreid mijn bloed.
Etienne vertelde over het Universeel Reactie Syndroom (URS). Mijn lichaam reageert waarschijnlijk sterk op alle invloeden van medicijnen (vooral antibiotica) die ik veel heb geslikt en het jarenlange gebruik van de pil. Gelukkig ben ik al een paar jaar gestopt met het gebruik van antibiotica en de pil maar mijn lichaam en het hormonale proces waren nog behoorlijk aan de hobbel.
Ik kreeg een aantal darmspoelingen en allergiebehandelingen, maar ook ondersteuning van Ayurvedische kruiden en mineralen, en tips voor voeding.
Etienne en zijn vrouw Beena zijn ontzettend hartelijke en betrokken mensen die passie en gedrevenheid toonden terwijl ik door hen behandeld werd. Door de behandeling in de Premdani kliniek ben ik ook gaan mediteren en yoga gaan beoefenen. Naast dat ik me veel beter voel, heeft de behandeling mijn leefwijze veranderd en mijn bewustzijn verhoogd!

WhatsApp chat