+31 6 24 94 39 96 - tevens WhatsApp
Premdani Ayurveda Clinic

Slijm ophoesten en afvallen

De laatste jaren had ik nog al last van slijm ophoesten vooral ‘s morgens en was ik wat benauwd. Ik had last van vermoeidheid en ook was ik de laatste jaren in gewicht toegenomen. Ik leefde redelijk gezond, ten minste dat dacht ik, ik rook niet, drink geen alcohol, eet biologisch, maar at wel gewoon vlees, kaas, vis, eieren, chocola, drop, gebak, koekjes enz.enz. Homeopathie heb ik ook geprobeerd, maar dat heeft niet zo veel geholpen.
Toen ben ik naar de Premdani Ayurveda Clinic in Olst gegaan. Etienne heeft bij mij een Levend Bloed Analyse test gedaan. Het bloed bleek aardig vervuild en ook was er Candida, een schimmel te zien. Etienne heeft ook de polsdiagnose gedaan. Zowel bloed als pols gaven aan dat ik erg verzuurd en vervuild was. Etienne zei: we beginnen eerst maar eens met een ontzurings- en ontgiftingskuur en na drie weken zien we wel verder. Dus dat betekende Ayurvedische kruidenpillen slikken voor de lever, de darmen en de spijsvertering, water met Ayurvedische mineraalzouten drinken om het lichaam te ontzuren, elke dag urine testen op de zuurgraad (pH) en voedingsadviezen, met name dierlijke eiwitten vermijden, zoals vlees, vis, kaas, eieren, suiker, chocola, koffie, gebak, koekjes enz. Ik dacht, dat kan ik nooit, want ik vind wel alles lekker, maar na 2 á 3 weken voelde ik me al een heel stuk beter en de behoefte aan al die lekkere dingen was al bijna weg. Ik heb ook een vijftal hogedarmspoelingen met Ayurvedische kruiden moeten ondergaan, Colon HydroTherapie. In het begin vond ik het best eng, maar dat viel reuze mee.
In ben nu 8 weken bezig en het voelt prima, ik ben inmiddels ook al 9 kilo kwijt en dat voelt ook goed! Het ophoesten van slijm is totaal weg. Bij de nacontrole van het bloed bleek die helemaal schoon te zijn. De Candida was ook verdwenen.Het is zeker een bewijs dat voeding en levenswijze via Ayurveda een heleboel bijdraagt aan een gezond lichaam en gezond leven. Ik kan iedereen aanraden je er eens in te verdiepen wat Ayurveda is en wat het doet.

WhatsApp chat