+31 6 24 94 39 96 - tevens WhatsApp
Premdani Ayurveda Clinic

Huilen, niet-slapen, obstipatie, benauwdheid, verkouden…..

Al vanaf de geboorte is mijn zoon Floris onrustig Hij huilde veel, was vaak verkouden met daarbij veel slijm en oorpijn. Wat ook erg opviel, was dat hij vaak buiten adem was. Z’n buik ging druk op en neer tijdens het ademhalen. Ook had Floris vaak last van obstipatie, een opgeblazen buik en hij was ’s nachts vaak wakker zonder duidelijke oorzaak.
We zijn bij de huisarts, kno-arts, kinderarts en homeopaat geweest. Hun behandelingen hielpen helaas voor korte duur. Vaak kwamen de klachten al na een aantal weken terug. De symptomen werden behandeld maar de oorzaak niet.

Via een familielid ben ik bij de Premdani Clinic terecht gekomen. Tijdens het eerste consult bij Etienne Premdani hebben we gepraat over alle klachten van Floris en wat we hier zoal aan hebben gedaan om dit op te lossen. Het bloed van Floris werd onderzocht via de Levend Bloed Analyse en we kregen direct voedingsadviezen. En werd een behandelplan besproken. Wat ik nog heel goed weet is dat Etienne zei: ‘Bespreek dit vooral niet met je omgeving. Want dan weten ze zoveel redenen op te noemen waarom je dit niet moet doen.’ Een van zijn adviezen was om geen dierlijke producten te gebruiken in onze voeding.
We gingen naar huis met een heel veel informatie, met kruiden en voedingssupplementen. Ook was er een afspraak gemaakt voor de eerste NAET behandeling om de allergieën aan te pakken.

De resultaten zijn geweldig en dat heeft ons zo verrast. Floris is veel fitter, heeft het niet meer benauwd, zijn ademhaling is veel rustiger geworden, hij kan beter naar de wc en zijn weerstand is verbeterd. Ook slaapt hij nu ’s nachts lekker door. We zijn er ontzettend blij mee en denken nu natuurlijk: hadden we maar eerder een bezoek gebracht aan de Ayurveda kliniek in Olst!

WhatsApp chat