+31 6 24 94 39 96 - tevens WhatsApp
Premdani Ayurveda Clinic

Ayurveda – een ontdekkingsreis

Op een beurs liet ik door Etienne Premdani een bloedanalyse doen. Daar kwam een reeks heel herkenbare klachten uit en ik maakte een afspraak voor een consult. Tijdens het eerste consult stelde Etienne gelijk een behandelingsplan op en ik besloot de reis door Ayurvedisch geneesland te gaan maken…… Met afspraken voor darmspoelingen en allergiebehandelingen en de voorgeschreven kruidensupplementen, poeders en oliën ging ik naar huis.
Het was even puzzelen wanneer ik wat moest innemen; het gebruik van dag-medicijndoosjes was voor mij een uitkomst. Ik stond iedere dag wat eerder op voor het insmeren met de olie voor het douchen en het inmasseren van de olie op mijn gezicht. Al snel zat het in mijn dagelijks ritme. Het aanbrengen van wijzigingen in mijn voeding vergde wat aanpassingen; geen vlees, geen suiker en eten volgens de aanwijzingen horend bij mijn type. Ik at al puur en voornamelijk biologisch en wist de adviezen snel in mijn dagelijks eetpatroon in te passen.
De darmspoelingen met Beena verliepen heel prettig; ik voelde me erg op mijn gemak. De allergie-behandelingen gingen goed; verrassend was de opdracht om negatieve dingen van het product, waar ik voor behandeld was, te bedenken gedurende het rusten na de behandeling. De sfeer in de kliniek is heerlijk ontspannen; het was na de behandelingen lekker bijkomen met een kopje thee…De totale behandeling is goed aangeslagen. Ik ging me steeds beter voelen en bij de controle na ruim 2 maanden zag mijn bloed er dan ook goed uit. Ik had nauwelijks nog hoofdpijn, geen last meer van mijn prikkelbaar darmsyndroom en ik had veel meer energie. Ik raakte 8 kg kwijt. Nu, weer 3 maanden verder, zijn deze resultaten er nog steeds. De beauty-oil heeft wonderen gedaan voor de huid van mijn gezicht.
Flink zondigen met de feestdagen gaf pijnlijke gevolgen en gewichtstoename. Ik weet nu heel zeker dat de geadviseerde voedingswijze mij echt goed doet; mijn lijf vertelt het me iedere dag weer …….Voor mij was de hele behandeling een verrassende ontdekkingsreis die ik u zeker wil aanbevelen.

WhatsApp chat